Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (4.24 secunde)
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare.
Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Deputatul PSD Alin Teodorescu a inteles care este disciplina de partid dupa ce a fost “urecheat“ de presedintele PSD, Mircea Geoana.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
nu se pune problema incercarii unui transfer de responsabilitate. Raportul de tara de la sfirsitul acestui an este esential“, a afirmat Traian Basescu, in fata a aproximativ 200 de magistrati, prezenti la festivitate.
pe de o parte aderarea va conduce la o sporire a concurentei deja acerbe pe piata financiara romaneasca, iar pe de alta parte enormele fluxuri de capital care vor intra in tara noastra dupa 1 ianuarie 2007 fie sub forma fondurilor europene structurale (peste 35 mld.
ANRC a decis sa amane aplicarea celei de-a doua etape de reducere a tarifelor de interconectare in retelele Orange si Vodafone, astfel incat timp de inca un an posesorii de telefon mobil vor trebui sa plateasca mai mult pentru apelurile efectuate in alte retele.
Dupa anuntul facut de premierul Tariceanu, Coalitia de guvernare se afla intr-o situatie cu adevarat delicata. ... Liberalii, prin vocea parlamentarului Emil Strunga, declara ca doar prin organizarea de noi alegeri pot fi alungati din instutiile importante ale statului toti pesedistii corupti.
La comisii este brambureala, iar reprezentantii Coalitiei absenteaza, mai ales de cand a picat ideea anticipatelor.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
CFR Calatori va introduce doua trenuri accelerat suplimentare, in weekend, pentru preluarea traficului sporit de calatori spre si dinspre litoral, a anuntat Ministerul Transporturilor.Trenul Accelerat 10919 va circula, vineri, pe relatia Bucuresti Nord (plecare la ora 02.20) - Constanta (sosire la ora 06.59), iar Acceleratul 10920 va pleca duminica, la ora 20.53, din Constanta urmand sa ajunga in Bucuresti la ora 01.23.Pasagerii sunt rugati ca, inainte de efectuarea calatoriei, sa solicite la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara informatii privind rutele si orarele trenurilor.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
google-analytics.com